مجوز پیمانکاری

مجوز پیمانکاری

مجوز پیمانکار

مجوز پیمانکاری شامل انجام مراحل مختلفی است که باعث طی شدن قانونی کارهای پیمانکاری می شود. مراحل درخواست مجوز پیمانکار شامل امتحانات و مدارک پشتیبانی در مورد اقامت قانونی، سوابق کیفری و تجربه در زمینه کاری است که شما برای گرفتن مجوز درخواست می کنید. همچنین باید به طور رسمی شرکت پیمانکاری خود را وارد کنید و بیمه یا اوراق قرضه مورد نیاز را خریداری کنید.

مجوز پیمانکاری

عواملی از جمله بهره مندی از تسهیلات بانکی، بیمه شدن کل کارکنان، جلوگیری از بروز حوادث ساختمانی، اطمینان از ساخت و ساز قانونی، صرفه جویی درهزینه های ساخت و ساز، در نحوه اخذ پروانه ساخت در اصفهان تاثیرگذار است. شرکت ایهام سازه که تولید کننده ایزوگام اصفهان است اطلاعاتی درباره مجوز پیمانکاری در اختیار شما قرار می دهد.

چه کسی به مجوز پیمانکاری نیاز دارد ؟

اشخاص و مشاغلی كه مستقيما با مالكين منازل براي ساخت يا بهسازی املاک و مستغلات مسكوني (ساختماني كه براي سكونت توسط يک تا چهار خانواده و گاراژهای جداگانه احداث شده است) با قرارداد كار در بيش از يک حوزه مهارت قرارداد دارند، مجوز پيمانكاری ساختمان مسكونی يا مجوز بازسازی را می توانند بگیرند.

چند نکته که در هنگام گرفتن مجوز پیمانکاری باید به آن عمل کنید

انتخاب یک تخصص خاص : در صورت تمایل یک تخصص را انتخاب کنید. در بسیاری از مکان ها، ممکن است شما به عنوان پیمانکار عمومی یا پیمانکار تخصصی طبقه بندی شوید. پیمانکاران عمومی  بر بسیاری از جنبه های یک پروژه نظارت می کنند در حالی که پیمانکاران تخصصی روی یک منطقه خاص تمرکز می کنند.

شرکت خود را نامگذاری و ثبت کنید : اگر می خواهید به عنوان پیمانکار تمرین کنید، باید شرکت خود را ثبت کنید. سپس پروانه پیمانکاری شما تأیید می کند که این شرکت می تواند فعالیت کند. برای این کار ابتدا باید تعیین کنید که نام شرکت مورد نظر شما قبلاً گرفته نشده است. در بسیاری از کشورها یک فرم وجود دارد که مشخص می کند قبلا این نام انتخاب شده است. همچنین باید در مورد ساختار پیمانکاری (مالکیت انفرادی، شرکت یا مسئولیت محدود و غیره) خود تصمیم بگیرید.

دادن امتحان پیمانکاری : هر کشوری مجموعه ای از امتحانات مورد نیاز را خواهد داشت که پیمانکاران باید برای گذراندن آن به طور قانونی قبول شوند. این امتحانات ممکن است از موضوعات مختلفی تشکیل شده باشد، بعضی از آنها با جنبه های تجاری و برخی دیگر با روش های فنی و تجاری سروکار دارند.

بیمه کردن مجموعه : از آنجا که قرارداد کاری اغلب خطرناک است و مبالغ زیادی را شامل می شود، بیمه از شما در برابر خطرات محافظت می کند و هرگونه خسارت را پوشش می دهد. علاوه بر بیمه یا به جای آن، ممکن است ملزم به خرید اوراق ضمانت شوید. در صورتی که نتوانید یک پروژه را به اتمام برسانید یا آن را به طور مطلوب تکمیل کنید، این کار باعث محافظت در هنگام بروز ضرر می شود.

بررسی کیفری : در بسیاری از کشورها، قبل از دریافت مجوز پیمانکار خود، باید سوابق کیفری بررسی شود.

نحوه دریافت پروانه ساخت

هنگامی که شما درخواست مجوز ساخت را ارائه می دهید، شهرداری منطقه اطمینان حاصل می کند که مطابق با کد ساختمان در شهر باشد. همانطور که می دانید آیین نامه های ساختمانی در مناطق مختلف، متفاوت است. اگر ساختمان خود را بیمه نکنیم در هنگام بروز اتفاقات هزینه ای دریافت نخواهید کرد. مجوزهای دریافتی از شهرداری باعث ارزشمندی ساختمان شما می شود چون شما تمام قوانین و مقرارت شهرداری را رعایت کرده اید. برای گرفتن پروانه ساخت می توانید خودتان اقدام کنید یا اینکه از طرف پیمانکار این کار انجام شود.

تقاضای پروانه ساختمانی کاملاً ساده است، اما روند بازرسی برای اطمینان از مطابقت ساخت و ساز با کدهای ساختمانی است. پروژه های اصلی ساختمان به بازرسی های زیادی احتیاج دارد که باید توسط شما یا پیمانکار برنامه ریزی شود. اگر بازرسی ناموفق بود، باید قبل از ادامه کار مشکل را اصلاح کنید. برای توقف ساخت وساز نیاز است که مجوز خود را تمدید کنید.

موضاعات فعالیت شرکت ساختمانی پیمانکاری

1-اجرای کلیه عملیات راه سازی

2-فعالیت در زمینه ساخت

3-تولید و تعمیر تجهیزات راه داری

4-طراحی، محاسبه، اجرا، نظارت پروژه های عمرانی

5-جاده سازی، راه سازی، محوطه سازی، تونل سازی، پل سازی، سد سازی

6-نوسازی بافت های فرسوده شهری و غیر شهری

7-زیر سازی، پاکسازی مربوط به راه

8-ساخت مجتمع های مسکونی، تجاری، اداری

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *